Velobet

VM nærmer seg med stormskritt, og også VM-betting begynner å bli opphetet. En del av moroa når du følger et verdenscup kan være å prøve å gjette hvem som vinner turneringen. Unibet tilbyr nå et flott spesialtilbud til leserne av fotball-VM.com for å gjøre dette enda mer spennende. Frem til starten av turneringen er det mulig å få økte odds på 20.00 hvis noen av de seks største favorittene vinner mesterskapet.

🇧🇷​ Brasil vinner verdensmesterskapet i 2022

Brasil er den mest suksessrike nasjonen i VM-historien, og nok en gang er de den største favoritten til å løfte trofeet om én måneds tid. Canarinhas, som de er kjent i Brasil, har ikke løftet VM-trofeet på 20 år, men det er en tydelig og økende følelse av at dette godt kan være Brasils tid. Brasils hovedtrener Tite er velsignet med en talentfull gruppe spillere. Gruppen han valgte ut til Qatar er så fylt med stjerner at han måtte vrake Liverpool-spissen Roberto Firmino i VM-troppen. Brasil tok seieren i den søramerikanske kvalifiseringen, noe som beviste at den nåværende nummer 1 på verdensrankingen har kvaliteten til å gå hele veien. Brasil har et formidabelt angrep, men de er også defensivt solide, og dermed rettmessig manges favoritt til å gå hele veien i Qatar.

Brasils odds var: 6.00

Brasil vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

🇦🇷​ Argentina vinner verdensmesterskapet i 2022

Argentina er Copa América-mesteren, og mange tror de er det laget som mest sannsynlig vil utfordre Brasil om tittelen. Copa América-mesterskapet som La Albiceleste vant i fjor var Lionel Messis første store trofé med landslaget, og angriperen sikter mot et større trofé i Qatar. Det ville vært romantisk å se Messi løfte VM-trofeet i det som mest sannsynlig blir hans siste VM. Argentina har mislyktes ved mange anledninger før, men under landslagstrener Lionel Scaloni har laget spilt veldig god fotball og ser endelig ut som et skikkelig lag, i stedet for noen som er avhengig av Messi. Kapteinen er fortsatt deres største stjerne, men andre spillere dukket opp i de viktigste øyeblikkene i Copa América, og kan gjøre det igjen. Argentina har ikke tapt en eneste kamp på tre og et halvt år.

Argentinas odds var: 8.50

Argentina vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿​ England vinner verdensmesterskapet i 2022

På tide at fotballen kommer hjem? England har ikke vært høye i hatten i det siste – de kom sist i sin Nations League-gruppe og rykket ned til divisjon B – men laget er fortsatt et av de mest talentfulle i verdenscupen, og Gareth Southgate har vist at hans defensive og forsiktige tilnærming fungerer best i store turneringer. Southgate har nådd semifinalen og finalen i sine to turneringer bak Three Lions-benken, og Nations League bør ikke tas for seriøst. Det var tiden for eksperimenter. Southgates lag er bygget for å vinne når det virkelig betyr noe, og det har aldri betydd mer enn nå. England har spillerne som kan matche hvem som helst og til slutt en trener som tenker på laget først.

Englands odds var: 8.00

England vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

🇫🇷​ Frankrike vinner verdensmesterskapet i 2022

Ingen lag har forsvart VM-tittelen siden Brasil i 1962, men man kan hevde at ingen lag har hatt en bedre sjanse til å gjøre det enn Frankrike i 2022. Frankrike har blant de mest dyktige spillerstallen tilgjengelig i hele verden for øyeblikket, og en kan sette sammen to lag som kunne være realistiske tittelkandidater. Riktignok mistet de to nøkkelspillere i Paul Pogba og N’Golo Kanté til skader før turneringen, men laget er fortsatt et av de sterkeste på papiret, og har en utrolig dybde. Med VM-vinnende Didier Deschamps som trener, et angrep ledet av Kylian Mbappé og Karim Benzema – for tiden den beste spilleren i verden – og et forsvar som har mange nøkkelspillere fra 2018, er det ingen grunn til at Frankrike ikke skal kunne gå hele veien til topps nok en gang. 

Frankrike odds var: 7.00

Frankrike vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

🇪🇸​ Spania vinner verdensmesterskapet i 2022

Spania har vært gjennom litt turbulens siden de vant VM i 2010. I 2014 ble de rammet av den regjerende mesterens forbannelse, og i 2018 ødela de sine egne sjanser ved å rote det til på ledernivå. Nå ledes laget av Luis Enrique, som har gjort en bemerkelsesverdig jobb for å få Spania tilbake til verdenstoppen. La Roja spilte muligens den beste fotballen i EM 2021, men var uheldig og gikk glipp av finalen etter tapet mot Italia på straffe. Laget er solid i forsvar, flyt i angrepet og har enorme mengder x-faktor som kan snu spill på hodet når det vipper. Bare én spiller fra 2010-laget gjenstår, og Spania er endelig gjennom overgangsperioden som holdt de tilbake en stund. Spania har en ny og ung kjerne som er klar til å ta oksen ved hornene.

Spanias odds var: 9.50

Spania vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

🇩🇪​ Tyskland vinner verdensmesterskapet i 2022

Hansi Flick tok over etter EM i fjor for Joachim Löw som var hovedtrener i Tyskland i 15 år. Han har endret helt hvordan laget spiller nå. Riktignok har ikke landslagene mye tid med hovedtreneren sin, så det er vanskelig å implementere nye ideer, og Tyskland er nok ikke akkurat der Flick håpet de skulle være før VM. Men når det klikker, kan de spille bedre fotball enn noe annet landslag. Flicks dynamiske fotball er akkurat det fotballevolusjonen ber om, og hvis han får Tyskland til å spille på sitt beste nivå, vil de være en kraft det er ekstremt vanskelig å stoppe. Jamal Musiala har potensialet til å bli den unge stjernen som skinner sterkest i turneringen, slik Mbappé gjorde for fire år siden.

Tysklands odds var: 11.00

Tyskland vinner VM – Odds 20.00 hos Unibet

Betingelser og vilkår gjelder. Kun enkeltspill er gyldige, noe som betyr at spesialtilbud for boostede odds ikke kan kombineres med andre spill. Maksimal innsats er 100 kr. Tilbudet gjelder frem til 20. november kl. 17.00.

  • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

  • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

  • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.


Usbekistan U23 - Spania U23


Canada - New Zealand