Kamper Fotball VM 2022

Hjem » Kamper Fotball VM 2022
Kamper Fotball VM 20222022-12-01T13:27:54+01:00

Her finner du spillplanen for alle kampene som skal spilles under VM 2022 i Qatar. Totalt vil 64 kamper spilles i VM. Turneringen begynner med et gruppespill, hvor alle lag spiller tre kamper hver. Under fanene Grupper & tabeller kan du se gjeldende tabell mellom lagene.

De to beste lagene fra hver gruppe går deretter til de spennende sluttspillene der det er vinn eller forsvinn som gjelder i alle kamper. Den store VM-finalen spilles 18. desember på Lusail Iconic Stadium. I vår spillplan nedenfor viser vi alle kamper som finner sted under turneringen, komplett med informasjon om hvilke kanaler som viser disse kamper under VM-2022.

KOMPLETT KAMPOPPSETT FOTBALL-VM 2022

KAMPOPPSETT SLUTTSPILLET FOTBALL-VM 2022

Dato Tid Kamp Kanaler
Lørdag 3. desember 2022 16.00  Nederland –  USA TV 2 Direkte/TV  2 Play
Lørdag 3. desember 2022 2000  Argentina –  Australia NRK 1 / NRK TV
Søndag 4. desember 2022 16.00  Frankrike –  Polen NRK 1 / NRK TV
Søndag 4. desember 2022 20.00  England –   Senegal TV 2 Direkte/TV  2 Play
Mandag 5. desember 2022 16.00  Japan – Kroatia TV 2 Direkte/TV  2 Play
Mandag 5. desember 2022 20.00  Brasil –  Sør-Korea NRK 1 / NRK TV
Tirsdag 6. desember 2022 16.00  Marokko –  Spania NRK 1 / NRK TV
Tirsdag 6. desember 2022 20.00  Portugal –  Sveits TV 2 Direkte/TV  2 Play
Fredag 9. desember 2022 16.00 Kroatia –  Brasil TV 2 Direkte/TV  2 Play
Fredag 9. desember 2022 20.00  Nederland –  Argentina NRK 1 / NRK TV
Lørdag 10. desember 2022 16.00  Marokko –  Portugal NRK 1 / NRK TV
Lørdag 10. desember 2022 20.00  Frankrike –   England TV 2 Direkte/TV  2 Play
Tirsdag 13. desember 2022 20.00 Semifinale 1 TV 2 Direkte/TV  2 Play
Onsdag 14. desember 2022 20.00 Semifinale 2 TV 2 Direkte/TV  2 Play
Lørdag 17. desember 2022 16.00 Bronsefinale NRK 1 / NRK TV
Søndag 18. desember 2022 16.00 Finale NRK 1 / NRK TV

Siste nyheter fra fotball-VM 2022

Dette skjer i 2023 hos FIFA

Av |26 januar, 2023|

Hvis 2022 ble avrundet med eksepsjonelt drama da Argentina ble kronet til mestere etter FIFA World Cup Qatar 2022 som ble sett av et rekordstort [...]

Last inn flere nyheter

Alle tider i vår fotball-VM kampplan er oppgitt norsk tid. Vær oppmerksom på at tider og kanaler i fotball-VM-timeplanen kan endres kort tid før kampstart, og at fotball-vm.com ikke er ansvarlig for dette.

VM i 2022 arrangeres i den asiatiske nasjonen Qatar, hvor kampene skal spilles i fem byer: Al Khor, Al Rayyan, Al Wakrah, Lusail og hovedstaden Doha. Dette blir den 22. utgaven av turneringen, og dette er første gang mesterskapet spilles i den arabiske verden. På grunn av den ekstreme varmen om sommeren, vil turneringen også bli arrangert for første gang i løpet av vinteren. Qatar er også det minste landet som har fått æren av å organisere det store fotballfesten som tiltrekker seg millioner av tilskuere fra hele verden.

⏰ Tidsforskjell mellom Norge og Qatar

Vinterstid er det 2 timers forskjell mellom Norge og Qatar, noe som betyr at vi ikke trenger å tenke på ubehagelige kamptider i løpet av turneringen. Alle tider i vår spillplan ovenfor er oppgitt på norsk tid.

Før et verdensmesterskap er kampdager og tider som regel satt opp allerede før gruppene trekkes. Men foran VM-2022 valgte arrangørene å ikke sette noen tider for kampene, men justere kampoppsettet ut fra hvilke lag som spiller. På denne måten har det vært mulig å plassere kampene på de tidspunktene som passer best til hjemmefansen etter tidsforskjellen som er i forhold til Qatar. For eksempel har lagene fra Nord- og Sør-Amerika fått tildelt senere kamptider, mens lagene fra Asia ofte spiller sine kamper på formiddagene norsk tid.

Framtidige verdensmesterskap i fotball

Til tross for at det kommende mesterskapet ikke er spilt, er det allerede mulig å se frem til de kommende utgavene av VM. I juni 2018 ble det bestemt at neste utgave av turneringen, som vil finne sted i 2026, skal bli arrangert som et delt arrangement i USA, Canada og Mexico.

Dette vil være første gang tre nasjoner deler vertsrollen, noe som også faller godt sammen med økningen i antall deltakende nasjoner. Hele 48 land vil delta i VM fra år 2026! Kvalifiseringen til dette mesterskapet vil mest sannsynlig begynne i 2024, med Europa som starter kvalifiseringen etter EM. Hvert kontinent får nå flere plasser i turneringen, og for Europa øker plassene fra 13 til 16.

📅 Fullstendig fotball-VM 22 kampplan

Gruppespillene i turneringen vil finne sted mellom datoene 20. november – 2. desember. Etter at disse kampene er fullført, kan du lese hvilke lag som går videre, samt hvilken motstand som venter på dem. Sluttspillet varer deretter resten av turneringsperioden, og etter hver kamp som spilles, halveres antallet gjenværende lag. Selv om kampene i gruppespillet i det hele tatt er viktige for å komme til sluttspillet, er det kampene her som veier tyngst. På det meste kan ett og samme lag få tid til å spille syv kamper i løpet av turneringen hvis de går helt til medaljekampene.

Under mesterskapet spilles det totalt 64 kamper, hvor det kan scores en rekke mål. I gjennomsnitt er det 2,5 mål per kamp i turneringen, men det har åpenbart hendt at kamper også har vært enten målløse eller målrike. På det meste har det blitt scoret 12 mål i en av og samme VM-kamp, ​​som skjedde da Sveits og Østerrike spilte mot hverandre i VM 1954. Samtidig har det i flere kamper ikke vært noen mål i det hele tatt, der de til slutt måtte avgjøre det hele ved hjelp av et straffesparkkonkurranse.

🏆 Visste du at…
…i de tre siste mesterskapene (2010, 2014 og 2018) har de regjerende mesterne allerede blitt eliminert i gruppespillet. Hvem husker for eksempel ikke sjokket da Tyskland havnet sist i Sveriges gruppe under VM i Russland? Det gjenstår å se hvordan det går for Frankrike i verdensmesterskapet i 2022.

📆 Tidsplan for VM gruppespillet

I gruppespillet blir dagene fylt med spennende kamper å følge. Fordi byene der kampene spilles er så nær hverandre, trenger man ikke å ha noen reisedager i spillplanen. Fra tidlig morgen til sen kveld vil det være fotball å følge, og praktisk talt ser det daglige opplegget og kamptidene like ut for alle dager. Dette gjør det enkelt å holde oversikt over hva som kommer i fremtiden. Den første runden i gruppene spilles mellom 20.-24. November og den andre grupperunden mellom 25.-28.november. I perioden 29. november til 2. desember spilles den tredje og siste rundekampen og endelig tabellresultat blir klart

Kampene starter kl. 11:00, 14:00, 17:00 og 20:00 norsk tid. I løpet av de første og andre kamprunde spilles det kun en kamp om gangen, men i den siste og avgjørende runden spiller alle lagene i en og samme gruppe samtidig. Dette gjøres for at laget ikke skal kunne spille på resultat for å få en ønsket plassering i gruppen.

🏅 Tidsplan for VM-sluttspillet

Lørdag 3. desember starter VM-sluttspillet, hvor ⅛-finalen er det første som venter laget som kommer hit. Disse kampene foregår i perioden 3-6 desember og her blir de 16 lagene halvert til 8. Etter det venter to kampfrie dager før det er tid for de fire kvartfinalene, som igjen går 9. og 10. desember. Vinnerne av disse kampene er lagene som vi deretter må følge i løpet av resten av turneringen.

Semifinalen blir av mange sett på som de viktigste kampene, da det er disse som avgjør om laget er garantert en VM-medalje eller ikke. De to lagene som vinner semifinalen, som finner sted 13. og 14. desember, går til den store kampen om gull og sølv. Taperne av semifinale må gjøre opp seg i mellom for bronsen.

Den store VM-finalen avslutter hele mesterskapet søndag 18. desember, og her får vi vite hvilket lag som tar over tittelen Verdens beste fotballandslag etter regjerende mester Frankrike. Dagen før, 17. desember, skal kampen om bronsen spilles.

Hvis du ser på vår tidsplan for sluttspillet, er det selvsagt enda ikke klart hvilke lag som skal spille disse kampene. Dette bestemmes av plasseringene i gruppespillet, der det er viktig å være topp to for å gå videre. Imidlertid er det allerede lagt en spilleplan for hele sluttspillet.

⚽ Lag og grupper i fotball-VM 2022

Fotball-VM 2022 har plass til 32 landslag fra alle verdenshjørner. Lagene som deltar i turneringen vil bli trukket inn i åtte grupper på fire lag, som alle møter hverandre en gang i gruppespillet. Når turneringen pågår, vil du kunne følge gjeldende posisjon på siden vår med alle VM-tabeller. For å gå videre må du være dårligst nummer to i gruppen din, men da må du også regne med en tøffere motstand i åttendedelsfinalen enn om du vinner din gruppe.

I gruppespillet spiller lagene sine kamper på flere ulike arenaer. Siden arenaene er svært nær hverandre, trenger ingen lag å tenke på lengre turer, uansett hvor de har sin VM-base under mesterskapet. Det er imidlertid en viss fordeling mellom hvilke grupper som befinner seg på hvilke arenaer.

Lagene som spiller i gruppe A er:

 • 🇶🇦 Qatar
 • 🇪🇨 Ecuador
 • 🇸🇳 Senegal
 • 🇳🇱 Nederland

Gruppe A spille sine kamper på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagene som spiller i gruppe B er:

 • England
 • 🇮🇷 Iran
 • 🇺🇸 USA
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales

Gruppe B skal spille sine kamper på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagene som spiller i gruppe C er:

 • 🇦🇷 Argentina
 • 🇸🇦 Saudi-Arabia
 • 🇲🇽 Mexico
 • 🇵🇱 Polen

Gruppe C skal spille sine kamper på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagene som spiller i gruppe D er:

 • 🇫🇷 Frankrike
 • 🇩🇰 Danmark
 • 🇹🇳 Tunisia
 • 🇦🇺 Australia

Gruppe D skal spille sine kamper på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagene som spiller i gruppe E er:

 • 🇪🇸 Spania
 • 🇩🇪 Tyskland
 • 🇯🇵 Japan
 • 🇨🇷 Costa Rica

Gruppe E spille sine kamper på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagene som spiller i gruppe F er:

 • 🇧🇪 Belgia
 • 🇨🇦 Canada
 • 🇲🇦 Marokko
 • 🇭🇷 Kroatia

Gruppe F spille sine kamper på Al Bayt Stadium i Al Khor, Khalifa International Stadium i Al Rayyan, Al Thumama Stadium i Doha og Ahmad bin Ali Stadium i Al Rayyan.

Lagene som spiller i gruppe G er:

 • 🇧🇷 Brasil
 • 🇷🇸 Serbia
 • 🇨🇭 Sveits
 • 🇨🇲 Kamerun

Gruppe G skal spille sine kamper på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Lagene som spiller i gruppe H er:

 • 🇵🇹 Portugal
 • 🇬🇭 Ghana
 • 🇺🇾 Uruguay
 • 🇰🇷 Sør-Korea

Gruppe H skal spille sine kamper på Lusail Iconic Stadium i Lusail, Stadium 974 i Doha, Education City Stadium i Al Rayyan og Al Janoub Stadium i Al Wakrah.

Veien til fotball-VM 2022 – Slik kvalifiserer lagene seg

Alle lag som deltar i VM, med unntak av vertsnasjonen, må kvalifisere seg til en plass. Kvalifiseringen til VM-2022 begynte allerede i 2019 og varer til midten av 2022, da de siste lagene skal være klare. For Europa begynte kvalifiseringen i mars 2021 med et omfattende gruppespill som vil pågå hele året. De ti gruppevinnerne vil hver bli belønnet med en plass i verdensmesterskapet, samtidig som gruppetoerene får en ny sjanse i sluttspillet som finner sted i mars 2022.

Norge spilte i kvalifiseringsgruppe G, og spilte mot Nederland, Tyrkia, Montenegro, Latvia og Gibraltar. Norge var på andre plass, som ga playoff-kamper, foran den siste runden. Det stod mellom Tyrkia og Norge som begge stod med 18 poeng etter 9 kamper. Tyrkia spilte mot Montenegro. Norge spilte mot Nederland, som allerede var kvalifisert videre som gruppevinner. Tyrkia vant sin kamp mot Montenegro, mens Norge tapte sin. Dermed var det avgjort at Tyrkia gikk videre.

Slik kvalifiserte årets verdenscuplag seg til turneringen:

 • 🇶🇦 Qatar – Vertsnasjon (ble klar for VM 2. desember 2010)
 • 🇩🇪 Tyskland – Vinner av Europas kvalik-gruppe J (ble klar for VM 11. oktober 2021)
 • 🇩🇰 Danmark – Vinner av Europas kvalik-gruppe F (ble klar for VM 12. oktober 2021)
 • 🇧🇷 Brasil – Vinner av det Sør-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 11. november 2021)
 • 🇫🇷 Frankrike – Vinner av Europas kvalik-gruppe D (ble klar for VM 13. november 2021)
 • 🇧🇪 Belgia – Vinner av Europas kvalik-gruppe E (ble klar for VM 13. november 2021)
 • 🇭🇷 Kroatia – Vinner av Europas kvalik-gruppe H (ble klar for VM 14. november 2021)
 • 🇪🇸 Spania – Vinner av Europas kvalik-gruppe B (ble klar for VM 14. november 2021)
 • 🇷🇸 Serbia – Vinner av Europas kvalik-gruppe A (ble klar for VM 14. november 2021)
 • England – Vinner av Europas kvalik-gruppe I (ble klar for VM 15. november 2021)
 • 🇨🇭 Sveits – Vinner av Europas kvalik-gruppe C (ble klar for VM 15. november 2021)
 • 🇳🇱 Nederland – Vinner av Europas kvalik-gruppe G (ble klar for VM 16. november 2021)
 • 🇦🇷 Argentina – Nr to i det Sør-Amerikanske kvalik (ble klar for VM16. november 2021)
 • 🇮🇷 Iran – Vinnare av Asians kvalik-gruppe A (ble klar for VM 27. januar 2022)
 • 🇰🇷 Sør-Korea – Nr to i Asians kvalik-gruppe A (ble klar for VM 1. februar 2022)
 • 🇯🇵 Japan – Nr to i Asians kvalik-gruppe B (ble klar for VM 24. mars 2022)
 • 🇸🇦 Saudi-Arabia – Vinner av Asians kvalik-gruppe B (ble klar for VM 24. mars 2022)
 • 🇪🇨 Ecuador – Fyra i det Sør-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 24. mars 2022)
 • 🇺🇾 Uruguay – Trea i det Sør-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 24. mars 2022)
 • 🇨🇦 Canada – Vinner av det Nord-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 27. mars 2022)
 • 🇬🇭 Ghana – Vinner av Afrikas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇸🇳 Senegal – Vinner av Afrikas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇵🇹 Portugal – Vinner av Europas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇵🇱 Polen – Vinner av Europas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇹🇳 Tunisia – Vinner av Afrikas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇲🇦 Marokko – Vinner av Afrikas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇨🇲 Kamerun – Vinner av Afrikas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇺🇸 USA – Nr tre i det Nord-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 30. mars 2022)
 • 🇲🇽 Mexiko – Nr to i det Nord-Amerikanske kvalik (ble klar for VM 30. mars 2022)
 • 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 Wales– Vinner av Europas VM-playoff (ble klar for VM 29. mars 2022)
 • 🇦🇺 Australia – Vinner av det interkontinentale sluttspillet (ble klar for VM 14. juni 2022)
 • 🇨🇷 Costa Rica – Vinner av det interkontinentale sluttspillet (ble klar for VM 15. juni 2022)

🇳🇴 Norges kamper i fotball-VM 2022

Det norske herrelandslaget klarte dessverre ikke å kvalifisere seg til verdensmesterskapet. Vi må i stedet se frem til en EM-kvalifiseringskamp i 2023 som forhåpentligvis fører til et nytt mesterskap. Kvinnelandslaget ser derimot ut til å ha meget gode sjanser til å kvalifisere seg til VM 2023, som går i Australia og New Zealand.

📺 Se fotball-VM på TV

Som før er det NRK og TV2 som sammen skal vise kampene fra det store verdensmesterskapet i fotball. Dette betyr at du også vil kunne streame kampene på TV2 Sumo og NRK Nett-TV.

I vår TV-tidsplan for verdensmesterskapet i 2022 vil vi liste opp hvilke kanaler som viser hvilke kamper.

📣 Diskutere Fotball-VM 2022

I kommentarfeltet lenger ned på siden kan du dele tankene dine om turneringen. Vi setter pris på at du holder en god tone og hjelper deg gjerne med å svare på spørsmål fra andre fotballfans.

📆 Når spilles Fotball-VM 2022?

20. november begynner gruppespillet i verdenscupen, som varer til 2. desember. Deretter følger sluttspillet, som avrundes med den store finalen 18. desember 2022. Her finner du alle kampene som er spilt under turneringen

🏆 Hvem vinner Fotball-VM 2022?

Her kan du se hvordan oddsen ser ut for hvem som vinner VM-gullet

🇳🇴 Er Norge med i fotball-VM 2022?

Beklageligvis klarte ikke Norge å kvalifisere seg til verdensmesterskapet da de ble nummer tre i gruppen.

🇳🇴 Norges menns erfaringer i fotball-VM

Norges menn har kvalifisert seg til totalt 3 verdensmesterskap. Førte gangen var så tidlig som i 1938. Her ble Norge slått ut i første runde mot Italia.

Neste gang Norge kvalifiserte seg var under Drillo. I VM-1994 i USA var Norge i gruppe sammen med Mexico, Irland og Italia. For førte gang i historien endte samtlige lag på like mange poeng OG lik målforskjell. Dermed ble plasseringen av lagene avgjort av antall scorte mål. Dette gjorde at Norge havnet på siste plass i gruppe og dermed ute av VM.

Allerede neste VM klarte også Norge å kvalifisere seg til VM i Frankrike. I gruppespillet møtte Norge Brasil, Marokko og Skottland. Det var her at Norge klarte å overraske alle og vinne over Brasil 2-1 etter straffesparket av Kjetil Rekdal. For første gang kom Norge til et sluttspill. I 8-delsfinalen møtte Norge Italia. Italia avgjorde kampen i det 18. spilleminutt med mål av Christian Vieri. Og med det var Norge ute av VM.

1998 er dermed det sist VM Norges menn har deltatt i.

Framgangsrike nasjoner i fotball-VM

Hvis man ser bakover på tidligere verdensmesterskap, viser statistikken at Europas landslag har lyktes best i turneringen. Kontinentet vårt har desidert flest medaljer fra turneringen, og dette ble for eksempel lagt merke til ved VM i Russland. Da det var tid for kvartfinalen under VM-2018, var hele syv av de åtte nasjonene fra Europa. Siden 1954 har det ikke blitt spilt en eneste VM -finale uten at minst ett europeisk landslag deltok.

I tillegg til Europa har de søramerikanske nasjonene hatt stor suksess i VM. Ett lag som skiller seg ut her er Brasil, som er den eneste nasjonen i verden som aldri har gått glipp av et VM. Laget leder også gullligaen med fem verdensmesterskapstitler. Den samlede medaljesamlingen ledes imidlertid av Tyskland, som har vunnet tolv medaljer gjennom årene.

USA er den eneste nasjonen utenfor Europa og Sør-Amerika som har tatt med seg en medalje i mesterskapet. Dette skjedde i det første verdensmesterskapet i 1930 da laget tok bronsen.

Kampplan

Datum Tid Match
Søndag 20 november 2022 17:00 Qatar-Ecuador
Mandag 21 november 2022 14:00 England-Iran
Mandag 21 november 2022 17:00 Senegal-Nederland
Mandag 21 november 2022 20:00 USA-Wales
Tirsdag 22 november 2022 11:00 Argentina-Saudi Arabia
Tirsdag 22 november 2022 14:00 Danmark-Tunisia
Tirsdag 22 november 2022 17:00 Mexico-Polen
Tirsdag 22 november 2022 20:00 Frankrike-Australia
Onsdag 23 november 2022 11:00 Marocko-Kroatia
Onsdag 23 november 2022 14:00 Tyskland-Japan
Onsdag 23 november 2022 17:00 Spania-Costa Rica
Onsdag 23 november 2022 20:00 Belgia-Canada
Torsdag 24 november 2022 11:00 Sveits-Kamerun
Torsdag 24 november 2022 14:00 Uruguay-Sør-Korea
Torsdag 24 november 2022 17:00 Portugal-Ghana
Torsdag 24 november 2022 20:00 Brasil-Serbia
Fredag 25 november 2022 11:00 Wales-Iran
Fredag 25 november 2022 14:00 Qatar-Senegal
Fredag 25 november 2022 17:00 Nederland-Ecuador
Fredag 25 november 2022 20:00 England-USA
Lørdag 26 november 2022 11:00 Tunisia-Australia
Lørdag 26 november 2022 14:00 Polen-Saudi Arabia
Lørdag 26 november 2022 17:00 Frankrike-Danmark
Lørdag 26 november 2022 20:00 Argentina-Mexico
Søndag 27 november 2022 11:00 Japan-Costa Rica
Søndag 27 november 2022 14:00 Belgia-Marocko
Søndag 27 november 2022 17:00 Kroatia-Canada
Søndag 27 november 2022 20:00 Spania-Tyskland
Mandag 28 november 2022 11:00 Kamerun-Serbia
Mandag 28 november 2022 14:00 Sør-Korea-Ghana
Mandag 28 november 2022 17:00 Brasil-Sveits
Mandag 28 november 2022 20:00 Portugal-Uguguay
Tirsdag 29 november 2022 16:00 Nederland-Qatar
Tirsdag 29 november 2022 16:00 Ecuador-Senegal
Tirsdag 29 november 2022 20:00 Iran-USA
Tirsdag 29 november 2022 20:00 Wales-England
Onsdag 30 november 2022 16:00 Australia-Danmark
Onsdag 30 november 2022 16:00 Tunisia-Frankrike
Onsdag 30 november 2022 20:00 Polen-Argentina
Onsdag 30 november 2022 20:00 Saudi Arabia-Mexico
Torsdag 1 december 2022 16:00 Kroatia-Belgia
Torsdag 1 december 2022 16:00 Canada-Marocko
Torsdag 1 december 2022 20:00 Japan-Spania
Torsdag 1 december 2022 20:00 Costa Rica-Tyskland
Fredag 2 december 2022 16:00 Sør-Korea-Portugal
Fredag 2 december 2022 16:00 Ghana-Uruguay
Fredag 2 december 2022 20:00 Kamerun-Brasil
Fredag 2 december 2022 20:00 Serbia-Sveits
Lørdag 3 december 2022 16:00 Vinner gruppe A-Toer gruppe B
Lørdag 3 december 2022 20:00 Vinner gruppe C-Toer gruppe D
Søndag 4 december 2022 16:00 Vinner gruppe D-Toer gruppe C
Søndag 4 december 2022 20:00 Vinner gruppe B-Toer gruppe A
Mandag 5 december 2022 16:00 Vinner gruppe E-Toer gruppe F
Mandag 5 december 2022 20:00 Vinner gruppe G-Toer gruppe H
Tirsdag 6 december 2022 16:00 Vinner gruppe F-Toer gruppe E
Tirsdag 6 december 2022 20:00 Vinner gruppe H-Toer gruppe G
Fredag 9 december 2022 16:00 Kvartfinale 1
Fredag 9 december 2022 20:00 Kvartfinale 2
Lørdag 10 december 2022 16:00 Kvartfinale 3
Lørdag 10 december 2022 20:00 Kvartfinale 4
Tirsdag 13 december 2022 20:00 Semifinale 1
Onsdag 14 december 2022 20:00 Semifinale 2
Lørdag 17 december 2022 16:00 Bronsefinale
Søndag 18 december 2022 16:00 Finale

Legg igjen en kommentar