Velobet

Her presenterer vi sendingene fra kvalifiseringen til fotball-VM 2022 på TV. Det er TV2 og NRK som har rettighetene til den europeiske kvalifiseringen, og dermed vil kampene sendes på TV via deres kanaler. Du kan også streame hele kvalifiseringen på C More. Kvalifiseringskampene blir spilt mellom mars og november 2021, og sluttspillmøtene vil finne sted i mars 2022.

Merk at det er starttid for kampene som kan sees i timeplanen, og det kan hende at sendingene starter en stund før avspark.


Burnley - Brentford

TV sendingene VM kvalifikasjon

Scotland - Ukraine

Alle TV-tider for fotball VM er oppgitt i Norsk tid. Siden de europeiske landene er i litt forskjellige tidssoner, kan det være at lokal kamptid og norsk sendetid varierer noe. Nedenfor ser du tidsforskjellen som gjelder mellom Norge og lagene du møter under kvaliken.
Nederland samme tid
Tyrkia +2 timer
Latvia samme tid
Montenegro samme tid
Gibraltar samme tid

Stream fotball VMs kvalifiseringskamper

TV2 og NRK har rettighetene til alle kamper i VM-kvalifiseringen, vil også ha muligheten til å vise alle møtene i kanalene sine. I stedet er streamingtjenesten C More plattformen du kan besøke hvis du ønsker å få full dekning av det kvalifiserende spillet.

Hos C More kan du se kampene i sanntid, men også se dem etterpå hvis det passer deg bedre. Du kan stoppe og spole tilbake når som helst under sendingen, som også er fri for kommersielle forstyrrelser. For å kunne følge EM-kvalifiseringen på C More, må du ha en av sportspakkene C More Sport eller C More All Sport. Du kan når som helst si opp abonnementet ditt, da det ikke er noen låseperioder.

Følg den afrikanske verdensmesterkvalifiseringen på TV

I tillegg til den europeiske verdensmesterkvalifiseringen er det også svenske kringkastingsrettigheter for kampene som spilles mellom de afrikanske landslagene. Disse eies av Nent Group, og dermed vil du kunne følge disse kampene på deres streamingtjeneste Viaplay. Her må du ha pakken Viaplay Sport eller Viaplay Total for å kunne se kampene.

Følg den asiatiske kvalifiseringen på TV

Til tross for at TV2 og NRK har rettighetene til kampene i de europeiske kvalifiseringskampene, har de ikke skaffet seg kringkastingsrettigheter for kampene som spilles mellom de asiatiske landslagene.

Hvem sender kampene fra VM-kvalifiseringen?
Det er TV2 og NRK som har rettighetene til Europas kvalifiseringskamper på TV. Utvalgte møter, inkludert alle Norges kamper, og vises på deres kanaler.