På denne siden gir vi deg all informasjon om Norges kvalifiseringskamper for VM 2022 i Qatar. Norge ble trukket inn i kvalifiseringsgruppe G og i 2021 venter 10 viktige kamper der de jager poeng for å nå en topplassering i tabellen.

 

 

Tidsplan for Norges VM kvalifisering 2021

Her finner du alle kampene som spilles mellom lagene i Norges gruppe. Kampene finner sted i mars, september, oktober og november 2021. Da mange land deltok i sommerens europamesterskap, spilles ingen kvalifiseringskamper i løpet av juni måned.

 

Kan Norge gå til fotball VM 2022

Laget som til slutt topper tabellen i november, vil bli belønnet med en direkte plass til verdensmesterskapet i Qatar. Laget på andreplass går videre til sluttspillet mot de andre andreplassene, samt to lag fra Nations League. Disse kvalifiseringskampene finner sted i mars 2022.

I trekningen av VM kvalifiseringen for menn som fant sted 7. desember 2020, ble det klart at Norge kvalifiserer seg mot Nederland, Tyrkia, Latvia, Montenegro og Gibraltar i gruppe G. Lagene møter hverandre hjemme og borte i løpet av året der det er totalt 24 viktige poeng å spille på nytt.

Norge blir på forhånd sett på som et av de svakere lagene i gruppen. Den store trusselen blir Nederland, som har sterke spillere og er kjent for å være sterke i mesterskap.