Velobet

Vi har nå ankommet 20. november og starten på det 22. FIFA-VM på herresiden. Norge er som kjent ikke med i turneringen, men til tross for dette er det stor interesse blant fotballpublikummet for å følge noen av verdens beste spillere og landslag i kampen om den ultimate tittelen.

For første gang vil vi se en stor turnering i fotball finne sted i Midtøsten, noe som har blitt kritisert på en rekke måter. Dette blir også den siste turneringen som inkluderer 32 landslag. Fra og med verdensmesterskapet i 2026 øke til hele 48 lag når det gigantiske mesterskapet finner sted med kamper i hele Nord-Amerika.

Nesten hver dag i en måned vil det være en rekke spennende kampåer å følge, med halvparten av lagene videre fra gruppespillet til sluttspillet. NRK og TV2 sender alle kampene, noe som betyr at du som norsk supporter kan være med festen så mye som du vil og kan.

Her på fotball-vm.com kan du kunne følge med på alt som skjer i turneringen. Vi presenterer kampresultater, tabeller og TV-resultattavler, samt skriver daglige nyheter om det som skjer på banen. Vi prøver å gjøre dette på en nøytral måte med fotball i fokus.

Du kan også følge alle kamper live her. 


Burnley - Brentford