Velobet

Argentina er en av de store forhåndsfavorittene til å vinne VM i 2022, og nå har landslagstrener Lionel Scaloni fortalt hvem den argentinske troppen består av sammen med Lionel Messi ved roret.

Lionel Messi mangler fortsatt en tittel i sitt velfylte troféskap og det er et VM-gull. En tittel som både han og Argentina har lengtet etter siden gullet i 1986. Mye taler også for at dette er siste sjanse for 35 årige Lionel Messi til å vinne et VM-gull som har både rekorden for antall mål og landskamper for Argentina.

I tillegg til Lionel Messi har landslagtrener Scaloni plukket ut en svært erfaren argentinsk tropp som går inn i turneringen som en av de to store favorittene til å vinne hele VM sammen med nabolandet Brasil. I den argentinske troppen finner vi blant andre Angel Di maria, Nicolas Otamendi, Leandro Paredes og Nicolás Tagliafico, som alle har lang erfaring fra landslaget. Selv den skadde Paulo Dybala, som lenge var et usikkert kort om han ville få plass, er å finne i den argentinske troppen som skal reise til Qatar.

Blant spillere som imidlertid ble utelatt fra Argentinas tropp til dette VM, finner vi Alejandro Garnacho, Angel Correa, Thiago Almada og Giovani Lo Celso, hvor sistnevnte mister VM på grunn av skade.

Alle spillerne som er med i Argentinas tropp til VM 2022, bortsett fra keeperen Franco Armani, spiller til daglig i europeiske klubblag.

🇦🇷 Argentinas tropp til Fotball-VM 2022

Målvakt
Emiliano Martinez, Aston Villa
Franco Armani, River Plate
Geronimo Rulli, Villarreal

Forsvar
Nicolas Otamendi, Benfica
Marcos Acuña, Sevilla
Nicolas Tagliafico, Lyon
German Pezzella, Real Betis
Nahuel Molina, Atlético Madrid
Gonzalo Montiel, Sevilla
Juan Foyth, Villarreal
Cristian Romero, Tottenham
Lisandro Martinez, Manchester United

Midtbane
Leandro Paredes, Juventus
Rodrigo De Paul, Atlético Madrid
Guido Rodriguez, Real Betis
Exequiel Palacios, Bayer Leverkusen
Alexis Mac Allister, Brighton
Enzo Fernandez, Benfica
Alejandro Gomez, Sevilla

Angrep
Lionel Messi, PSG
Lautaro Martinez, Inter
Paulo Dybala, AS Roma
Joaquin Correa, Inter
Julian Alvarez, Manchester City
Angel Di Maria, Juventus
Nico Gonzalez, Fiorentina


Burnley - Brentford