Velobet

Å bruke live odds til å spille live rundt store kamper øker din opplevelse av kampen. Du kan enkelt følge utviklingen enten på stedet i arenaen, foran TV-en eller via våre resultatside. Fordelene med å satse på live odds er at du hele tiden samler mye informasjon om hvordan kamputviklingen ser ut.

Burnley - Brentford

Aktuelle Live-odds

Vises kun før en aktuell kamp, ellers er plassen tom.

Når du satser på live odds, endres oddsen hele tiden. Det kan være fordi det har vært mål i kampen, et lag er utvist eller det bare er litt tid igjen i kampen.

 • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

 • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

 • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Velobet logo
 • 150% velkomstbonus opp til
  1000 €

 • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

 • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Odds før kampen starter

Husk at selv om du ser på kampen, må du alltid lese før kampen begynner for å ha så god sjanse som mulig for å vinne. Det kan ofte være at et lag alltid er bra i den første perioden, men så blir sliten og taper i andre omgang, eller for eksempel glipper et lag ofte i gitte situasjoner på slutten av kampene.

Det er mulig å satse på live odds fra både datamaskinen og app på telefon og nettbrett.

🤷 Hva er live-odds?

Live-odds eller live betting er det samlede navnet for spill på en kamp som allerede har startet. Det kan være at bare noen få minutter av en kamp i fotball-VM har gått til det bare er noen minutter igjen av kampen. Å satse på live odds øker stemningen i sofaen, og du har sjansen til å vise frem din kunnskap til vennene dine.

⚽️ Er det odds under fotball-VM?

Alle tippeselskapene du finner på dette nettstedet tilbyr live-tipping under fotball-VM. Utvalget av hva de forskjellige tippeselskapene tilbyr for live-odds er forskjellig. Hvis et tippeselskap tilbyr et spesialmarked før avspark, er det slett ikke sikkert at dette tippemarkedet er tilgjengelig under kampen.

Et felles marked som vanligvis ikke er tilgjengelig, er hvis en bestemt spiller får gult kort under kampen. I løpet av kampen endres oddsen hele tiden, så det er viktig for deg som spiller å hele tiden sjekke hva oddsen er når du vil plassere innsatsen. Du kan enkelt gjøre dette med mobiltelefonen.

🏃Hva er de vanligste spillene under fotball-VM?

Det vanligste spillet er å satse på hvilket lag som vinner en bestemt kamp når du spiller på oddsen. Andre populære spill er hvilket lag som scorer neste mål og hvilken spiller som scorer neste mål. Satsingen på at en bestemt spiller scorer neste mål i kampen er alltid høye odds.

Et tips er å spille på en spiller som er en straffeskytter i laget. Å plassere betts på en spiller som er en straffesparkskytter forbedrer sjansene dine for å vinne spillet. Det er imidlertid viktig at denne typen spill ikke spilles med store mengder. Den store analysen må legges til hvis det er et visst antall mål i kampen eller hvilket lag som vinner kampen.

💡 Hvem tilbyr odds?

Alle tippeselskapene du finner på siden vår tilbyr live odds under fotball-VM. Antallet live-spill hos spillselskapene er nesten et like stort marked som det før kampen starter. Husk imidlertid at alle spesielle odds bare gjelder før live-spill. Dette betyr at hvis du skal delta i kampanjer eller øke oddsen, må du plassere dette spillet på det vanlige markedet og ikke som live-odds.

Det kan også være slik at showbettingselskaper ikke tilbyr live-odds med gratis-bet (freebets) og bonuspenger, sjekk alltid reglene som gjelder for det spesielle bettingfirmaet du bruker før du satser live.

 • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

 • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

 • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

 • 100% innskuddsbonus opp til €300

 • Innskuddsbeløpet må omsettes 4 ganger med minsteodds på 1,80

 • Les mer på regler og vilkår

Til LeoVegas

18+. Velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minimumsinnskudd €10. Bonusen må aktiveres innen 14 dager etter registrering. Bonusen må omsettes innen 30 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig.

💰 Spilltyper tilbys som livespill under verdensmesterskapet

Vinner kampen

Dette er den vanligste innsatstypen i både pre-game odds og live odds. Dette veddemålet forutsier utfallet av kampen og hvem som blir vinneren etter sluttsignalet. Du kan satse 1 på hjemmelagets seier, X på uavgjort eller 2 på bortelagets seier.

Over/Under antall mål

Et tippespill som har blitt veldig populært de siste årene er å gjette antall mål i et spill. Når det gjelder in-play-spill, velger bookmakere vanligvis en «mållinje» basert på kamphistorikk, tidligere kamper og de deltagende lagene. Det kan være lurt å satse på Over/Under 2,5 mål i et spill. Hvis du satser på «Over» må det være minst 3 mål i spillet og hvis du satser på «Under» gjelder det samme.

Pausevinner

Dette er samme prinsipp som ved spill på vinneren av kampen. Men i stedet for å spille hele 90 minutter, satser du bare på den som vinner enten første eller andre omgang.

Neste målscorer

Et morsomt spill når du ser kampen live, er å gjette hvem som blir den neste målscoreren i kampen. Du satser på en spiller du velger for å score det neste målet i spillet, og du vinner oddsen. Disse oddsene er vanligvis relativt høye, og det kan være noen fine godbiter å hente med innsatsene.

Antall mål scoret av et lag

Det er akkurat som antall mål som er over/under. Men i stedet for å spille gjennom hele kampen, handler det nå om et lags mål. Du kan satse på at hjemmelaget scorer mer enn 1,5 mål i kampen. Selv om bortelaget scorer mange mål, teller ikke kampen, men kun målene som er scoret av laget du satser på.

Dobbel sjanse

Det er det samme prinsippet som å satse på matchvinneren, bortsett fra at i stedet for å satse på utfallet av kampen, dobler du antall utfall. Du satser da enten på at spillet ender 1X, X2 eller 12. Dette betyr at hvis du spiller 1X vinner innsatsen din hvis spillet ender med hjemmeseier eller uavgjort. Disse oddsene er vanligvis litt lavere. Men hvis en favoritt taper, kan selv en dobbel sjanse for at de i det minste får uavgjort være verdt å satse.

Riktig sluttresultat

Det handler om å satse på det nøyaktige riktige resultatet av et spill. Du kan f.eks. B. satser på at kampen mellom Tyskland og Spania ender 1-0 til Tyskland. Hvis kampen ender 1-0 for Tyskland, vinner du innsatsen. Men ethvert annet resultat er en tapende innsats. Å gjette riktig resultat kan være veldig vanskelig, og derfor er oddsen for å gjette riktig resultat vanligvis svært høy. Så hvis du får en av disse inn, gled deg!

Antall mål partall/oddetall

Her må du satse på om det blir partall eller oddetall i en kamp. Hvis du satser på et jevnt antall mål i et spill, vinner innsatsen din hvis spillet ender med 0, 2, 4, 6, 8 eller 10 mål. Det spiller ingen rolle hva resten av poengsummen er, så lenge det er et jevnt antall mål totalt, vinner du. Hvis du satser på et oddetall mål, vinner du hvis det er 1, 3, 5, 7 eller 9 mål i et spill.

Spillbyggeren

Dette er en ny funksjon som flere og flere spillselskaper tar i bruk. Du velger ganske enkelt ett eller flere spill å spille og lager deretter dine egne odds. Det er både pre-game odds og live odds som du kan bruke spillbyggeren til.

For eksempel, med spillbyggeren kan du satse på at det blir mer enn 2,5 mål i kampen, hjemmelaget vil vinne, men ikke slippe inn noen mål. Disse oddsene er ikke tilgjengelige fra bookmakeren, men du lager spillet selv og mottar deretter en foreslått odds fra bookmakeren, som du kan plassere innsatsen på.

👍 Hva er fordelene med å satse?

Den absolutt største fordelen med å spille på live-odds er at du som spiller kan skape din egen ide om hvordan kampen vil utvikle seg. Det kan være at det blir et tidlig mål i kampen, eller at favorittene blir tvunget til å erstatte superstjernen.

En annen god grunn til å satse på live-odds er å se hvilke værforhold kampen spilles i. Hvis det er sterk vind og regn, er det ofte dette som gir problemer for laget som spiller i motvind. Å kunne få informasjon fra kommentatoren og ekspertkommentatoren kan være en avgjørende del av hvor mye du tør å spille for. Husk å lytte til hva ekspertkommentatoren sier da deres posisjon i arenaen ofte gir et bedre bilde av kampen enn om du sitter foran en TV.

👎 Hva er ulempene ved å spille live betting?

Ulempene med å spille live er at du ofte overanalyserer alle situasjoner i kampen. En god spiller plasserer alltid sine spill før kampen, og fyller på igjen eller sikrer sine spill under kampen. Å begynne å overanalysere spillet er en risikofaktor når du satser på live-odds.

En annen stor ulempe er at ved å spille live odds prøver du å vinne tilbake tidligere tap. Å prøve å vinne tilbake tap er ikke en god grunn til å satse på spillet. Du har sannsynligvis ikke lest nok om kampen og gjør derfor dårlige spill. Du bør heller aldri prøve å vinne tilbake tidligere tap, dette er et tegn på at du kan være avhengig av gambling. Spill derfor aldri for penger du ikke har råd til å tape.

🤷‍♀️ Hvorfor bør du satse på live-betting?

Å spille under kamper er en morsom måte å vise frem fotballferdighetene dine på. Fordelen fremfor betting før kamp er at du har muligheten til å få en følelse av hvordan spillerne presterer på banen før du plasserer innsatsene dine.

🤚 Hvilke live-spill tilbyr vi under verdensmesterskapet?

For alle spill som spilles under mesterskapet kan du følge med på hvordan oddsen for vinneren av spillet endrer seg hos bookmakerne. Det er derfor viktig å finne akkurat riktig tidspunkt for ditt spill!