Velobet

Velkommen til vår side med bettingselskaper. Her lister vi opp de bettingselskapene som er best i Norge på odds og bonuser under fotball-VM 2023. Noen bettingselskaper har satset hardere på spesielt VM og derfor er det hensiktsmessig å ha en toppliste med selskapene som gjør det og tilbyr også de beste kampanjene.

På denne listen finner du bettingselskaper som tilbyr en velkomstbonus til de som registrerer en konto. Velkomstbonusen er kun tilgjengelig én gang per selskap. Les alltid vilkårene for det spesifikke selskapet du ønsker å opprette en konto hos.

Toppliste VM-bonuser

Velobet logo
  • 150% velkomstbonus opp til
    1000 €

  • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

  • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

  • Sett inn kr 500 – få kr 1000 ekstra

  • Bonus må omsettes 10 ganger med minsteodds på 1,40

  • Les mer på regler og vilkår

Til Unibet

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Det finnes mange forskjellige bettingselskaper som tilbyr betting på fotballkamper. Når det gjelder de store mesterskapene som EM og VM er det ikke noe unntak for de fleste bedrifter. Men følg med, ikke alle selskaper dekker de store mesterskapene, så det kan være greit å se gjennom oddsen som selskapet tilbyr for å være sikker på at du vil kunne spille på kampene i VM med ditt valgte selskap .

Spillselskaper og bonuser

Som du sikkert allerede vet, finnes det en rekke bettingselskaper som tilbyr spill på fotballkamper. Det er vanskelig å si hvilket som er det beste bettingselskapet i Norge fordi det avhenger av hva du ønsker å oppnå med betting. Men hvis det er fotball-VM du ønsker å satse på, har du kommet til rett sted da dette er selskapene vi fokuserer på i listen ovenfor. Unibet, MobileBet, LeoVegas og Bet365 er de som vi i fotball-vm.com klassifiserer som ekstra seriøse.

Når det kommer til turneringer er det ikke alltid at alle bettingselskaper tilbyr spennende bettingtilbud. Før du registrerer spillekontoen din bør du derfor undersøke oddsen og spillutvalget for å sikre at du har mange alternativer når du tipper på VM-kamper.

I forbindelse med kvinnenes fotball-VM 2023 velger mange å satse penger på kampene som spilles. Ved å sette sine fotballkunnskaper på prøve kan du med litt flaks og spilltips kanskje feire litt ekstra når laget ditt vinner en kamp. Her samler vi våre spilltips til en rekke kamper fra både gruppespillet og sluttspillet i fotball-VM. Vi følger her svært interessante kamper, og andre odds som kan spilles rundt mesterskapet.

Vinn penger i Fotball-VM med spilltips

Under store mesterskap tilbyr alle spillselskaper en rekke former for spill og betting. Det kan være om å satse på hvilket lag som vinner en bestemt kamp, hvilket land som vinner hele turneringen og mye mer. Spillutvalget under et fotball-VM er nesten uendelig, og det er stort sett veldig mange spennende spillobjekter hver dag under mesterskapet. Selv for de som ikke har noen store forkunnskaper, kan arrangementet være en god mulighet til å prøve lykken med noen spilltips.

For å bli en vellykket spiller og plassere dine penger riktig, er det viktig at du gjør noen forberedelser før kampene. Du kan for eksempel se på hvordan laget du vil spille på har prestert de siste kampene. Se deretter på både kampene under turneringen, samt de gjeldende treningskampene som fant sted foran turneringen.

Å studere lagenes VM-tropper er en jobb som tar mye tid, men noe som gir deg en stor fordel før turneringsstart. Hvilke spillere som forventes å gå glipp av kampen på grunn av suspensjoner og skader, er andre forhold som alltid gjør det vanskelig å forutsi kamputviklingen. Som et resultat er nyhetsrapporteringer også en viktig kilde å holde rede på.

Sats og spill på fotball-VM 2023

Under VM tilbyr de fleste bettingselskapene på markedet et bredt spekter av odds på turneringen. I tillegg til å satse på hvem som vinner en individuell kamp, ​​kan du satse lenge før turneringen starter på hvilket lag som til slutt vil ta hjem mesterskapet. Spill som dette tar lengre tid å finne en vinner, men blir en ekstra grunn til å følge med på alt som skjer. Ofte er oddsen på disse langspillene veldig høy før turneringen starter, noe som betyr at du har en stor sjanse til å ta med deg en stor gevinst hvis du satser tidlig.

Her er en gjennomgang av spilltips for de vanligste spillformene under fotball EM:

Spilltipsene

1×2

Den vanligste spillformen er å gjette hvilket lag som vinner en bestemt kamp. På 1 × 2-spill er det tre forskjellige alternativer å velge mellom. Hvis du spiller på en, betyr det at hjemmelaget vinner kampen. Hvis du i stedet tror at det blir uavgjort i møtet, bør du spille på X. Hvis det er bortelaget du tror på bortelaget, bør du spille på to.

Under VM-sluttspillet må du velge en vinner i hver kamp, ​​noe som betyr at uavgjort ikke er mulig, men du kan fortsatt spille på alternativ X, noe som gir en seier hvis kampen går til ekstra tid eller en straffer. Noen spillselskaper tilbyr på sin side spill der alternativ X fjernes helt. Da satser du ikke lenger på hva resultatet er etter full tid, men på hvilket lag som faktisk går videre fra kampen. Hvis du velger å satse på denne spillformen, faller oddsen for begge spillalternativene 1 og 2, noe som gir deg lavere utbytte. Årsaken til dette er at du har større sjanse for at spillet ditt sitter når det bare er to alternativer å velge mellom.

Over under

Under fotball-VM finnes det også tilbud om å satse på over- og underspill. I denne spillformen er det opp til deg som spiller å gjette om det blir mer eller færre av en bestemt begivenhet i kampen. Det kan dreie seg om å være over eller under et visst antall mål, frispark, hjørnespark eller offside i kampen.

Det som styrer oddsen på denne typen spill er hvilke lag som spiller. Hvis det er to målgivende lag, får du høyere odds hvis du satser på at det blir få mål i kampen enn om det er to mindre målgivende lag som møtes.

Over og under spill er vanlig på antall mål i kampen, antall hjørnespark i kampen, antall gule kort i kampen og antall offside i kampen. Noen spilleselskaper bruker også antall skudd på mål i kampen, og at det noen ganger kan være spill for individuelle halvdeler. Når det gjelder korrigering i disse spillene, er det alltid den offisielle kampprotokollen som følges.

Handikapsystem

Å spille med et handicapsystem betyr at du spiller på 1×2-markedet, men med den forskjellen at resultatet før kampstart ikke er 0-0. I stedet for 0-0 starter kampen med en ulempe eller fordel for laget ditt. Hvor mange mål laget leder eller ligger bak med avhengig av hvor høyt du tør å ta sjansen med ditt handicapsystem.

Før du bruker handicap kan det være greit å lese ordentlig hvordan de fungerer, for ikke å komme inn i spill du ikke helt forstår. De fleste bettingselskaper har klare forklaringer på hva som kreves av de ulike lagene for at spillet ditt skal komme inn på de ulike nivåene.

Om du sitter på en følelse av at England vil slå Wales med minst 2 måls margin under fotball-VM, kan du velge å spille England -1. Dette betyr at Wales leder kampen 1-0 når kampen starter, og England må derfor vinne kampen med minst to mål for at spillet ditt skal bli korrigert som en seier.

Det trenger ikke være et handicap på antall mål du spiller på, under VM tilbys det også tipping på for eksempel antall hjørnespark som laget får.

Langtidsspill

Langtidsspill er akkurat som det høres ut, et spill som varer i en lengre periode enn bare en enkelt kamp. Det vanligste langtids spillet i fotball-VM er hvilket lag som vinner turneringen. Brasil er hos mange spille-selskaper favoritter til å vinne hele VM 2023. Brasiliansk seier kan gi nesten 5 ganger pengene. Hvis du derimot tror at Tyskland vinner, er oddsen rundt 10 ganger pengene, avhengig av hvilket tippeselskap du velger å spille med. Husk at alle selskaper tilbyr forskjellige odds i forskjellige markeder, så sørg for å alltid spille med det tippeselskapet du tror tilbyr de beste tallene.

Et annet moment rundt spilltips når det gjelder langtidsspill er hvem som blir toppscorer under fotball-VM. Dette handler om å gjette hvilken spiller som scorer flest mål. Før du satser på skytterkongen langsiktig, bør du sjekke ut momenter som kan være avgjørende. En slikt moment kan være at spilleren er den som tar straffespark. Det kan også lønne seg å velge en spiller fra et lag som mange tror vil komme langt i turneringen. Det er nesten alltid spillere fra lag som går til semifinalen eller lenger som havner på toppen av måltabellen.

Live-betting

Live-betting åpnes med avspark og er deretter åpen til slutten av kampen. Oddsen for de forskjellige alternativene endres da etter hvert som spillet skrider frem, slik at du hele tiden må finne riktig posisjon for innsatsen din. I løpet av spillet er det mange spennende markeder å satse på. Disse spenner fra de vanlige 1×2-spillene til hvilken spiller eller lag som skal score neste mål.

Bonuser

Her finner du oversikt og informasjon om hvordan de fleste spillselskaper opererer med bonuser i spill. Slik kan du være klar over hvordan du kan bruke disse til din fordel når du skal spille på kampene under sommerens fotball-VM.

Disse bonusene kan både være gunstige og ha ulemper som man ikke er klar over ved første øyekast. Vi anbefaler derfor alle som har tenkt til å spille på kamper i løpet av mesterskapet å lese seg godt opp på disse slik at man er klar over hva man spiller på og hva man eventuelt får tilbake ved gevinst.

Innskuddsbonuser

Den vanligste formen for innskuddsbonuser er at tippeselskapet multipliserer innskuddet ditt med en viss prosentandel. Det kan være alt fra en 100% innskuddsbonus opp til en 500% innskuddsbonus. Dette betyr at hvis du setter inn kr 100, tilbyr spillselskapet deg kr 100 ekstra å spille på hvis innskuddsbonusen er 100%. Skulle innskuddsbonusen være 500%, gir det deg som spiller kr 500 å spille med.

Husk at når du deltar i en innskuddsbonus, har alle spillselskaper forskjellige krav, det kan være alt fra at du må plassere innsatsen din med et minimumsodds eller at du ikke kan bruke bonusen din til å spille i visse spilltyper. Les derfor alltid vilkårene og betingelsene som gjelder for den aktuelle siden du er interessert i, før du oppretter kontoen din.

Et tips er å se etter nettsteder med lave omsetningskrav mens selskapet tilbyr lave minimumsodds. Dette lar deg som spiller konvertere spillbonusen din så raskt som mulig, og du har større sjanse for å vinne.

Omsetningskrav

Ved innskudd er det ofte et omsetningskrav fra spillselskapene. Et omsetningskrav betyr at du må satse bonuser et visst antall ganger før du kan gjøre et uttak. Hvis tippeselskapet har et omsetningskrav på 1 ganger, kreves det at du bare spiller en gang med det beløpet fordi pengene dine blir omgjort fra bonuspenger til ekte penger som du kan gjøre et uttak med.

Hvis du har bonuspenger på kontoen din, kan disse ikke trekkes ut. Sjekk alltid omsetningskravet som gjelder den spesifikke innskuddsbonuser du er interessert i. En anbefaling fra oss er at i stedet for å se på hvilket selskap som tilbyr den høyeste prosentandelen av innskuddsbonusen, sjekker du hvilket selskap som tilbyr det laveste omsetningskravet. På denne måten har du større sjanse for å vinne penger.

Minimumodds

Minimumsodds er oddsen som må gjelde for at spillet skal telles mot omsetningskravet ditt. Alle tippeselskaper bruker forskjellige minimumsodds, men det er vanligvis mellom 1.40 og 2.10 for å være et gyldig spill.

Årsaken til at dette eksisterer er fordi du som spiller ikke skal kunne spille kamper med en stor favoritt. Finn alltid ut hva som er minimumsodds på bonuser du har aktivert.

Gyldighetsperiode

Gyldighetsperioden brukes av spillselskapene for å redusere tiden du har til å bruke bonuser. Det kan være alt fra 48 timer til 3 måneder at du må satse bonusen din. Hvis du er en aktiv spiller, kan du enkelt spille bonuser på 48 timer. Hvis du derimot ikke er spesielt aktiv som spiller, men bare spiller ved bestemte anledninger, er det stor sjanse for at du går glipp av deadline og bonuspengene dine forsvinner. Det er alltid lurt å sjekke gyldighetsperioden som selskapet bruker før du gjør innskuddet.

Risikofrie spill

En type bonus er risikofrie spill. Her blir du tilbudt som spiller å spille i et unikt marked, og skulle du ta feil, vil du få innsatsen tilbake i form av bonuspenger / gratisspill eller ekte penger på kontoen. Et risikofritt spill er i de fleste tilfeller at du bør spille på 1 × 2-markedet og si at du har spilt at Qatar vinner sin åpningskamp i VM mot Ecuador, men at Ecuador slår og kampen ender med seier til Qatar, vil du få innsatsen tilbake hvis du har brukt et risikofritt spill.

Når du har spilt et risikofritt spill, er dette en kampanje som vanligvis tar lengre tid for spillselskapene å korrigere enn de vanlige kampene. Dette er alltid angitt i spillselskapets regler og vilkår.

Forhøyede odds

En vanlig form for oddsbonus er forhøyede odds. Forhøyede odds eller boostede odds brukes som en form for spillbonus. Det betyr at tippeselskapet tilbyr deg betydelig mye høyere odds på en bestemt kamp og et marked. Det kan handle om Sveriges kamp i EM mot Polen der den svenske seieren gir 25 ganger pengene i stedet for de normale oddsene på 2,5 ganger pengene.

Det du må være oppmerksom på når det gjelder boostede odds, er beløpet akseptert av selskapet. Dette beløpet er vanligvis mye mindre enn det du vanligvis har lov til å satse på. Det er vanlig at summen er mellom kr 50-150 når du satser på økte odds. Det er heller ikke sikkert at det er rene penger du vinner når du spiller med økte odds, det kan like gjerne være et gratisspill med omsetningskrav.

Gratis innsats / gratisspill

Gratisbonuser eller gratisspill brukes til å gi deg som spiller sjansen til å spille et spill uten å måtte bruke de ekte pengene dine. Det er forskjellige former for gratisspill. Det er vanlig at du bare beholder gevinsten når du satser på et gratisspill. Hvis du har en gratissatsning på kr 100 med oddsen 2 ganger pengene, og spillet ditt blir en gevinst, beholder du bare vinningsbeløpet på kr 100, mens innsatsen går tilbake til spilleselskapet.

Det kan derfor være smart å satse på noe med høyere odds når du bruker gratisspill enn om du spiller med ekte penger. Det er også tippeselskaper som også betaler ut hele beløpet inkludert innsatsen når du spiller med gratis innsats. Sjekk alltid hva som gjelder før du satser.

Cashback bonus

Cashback-bonus blir brukt av mange. Dette er på mange måter en bonus som kan sammenlignes med en form for forsikring, og til en viss grad også det som i pokermiljøet er kjent som «rakeback». Dersom du taper, får du nemlig litt penger tilbake. Det er ikke ofte at du får hele beløpet tilbake, men mellom 10 % og 50 % i tilbakebetaling opp til et visst beløp i en bestemt periode.

Hvor mye du får tilbake avhenger av bonustilbudet du fikk. Alt fra 10% til 50% er vanlig, alt over dette må betraktes som unormat høyt (og derfor kanskje skjellig grunn til å ta en ekstra titt på vilkårene). Hvor lang periode din cashback gjelder for er også ulikt. I noen tilfeller får du en cashback for ditt spill gjennom en hel måned, og andre ganger kun for en uke, en dag eller for oddsspill på en gitt kamp.

🏅 Hvilken spilleverandør er best under fotball-VM 2023?

Siden alle spillere leter etter forskjellige ting, er det vanskelig å peke ut én spilleverandør som den beste. Vi har samlet noen av våre favoritter i listen vår, som alle tilbyr spill under Qatar-mesterskapet.

💰 Hvilke bookmakere tilbyr bonuser under verdensmesterskapet?

I dag tilbyr nesten alle betting-selskapene en form for bonus til sine nye spillere. I tillegg tilbyr mange tilbydere spesielle kampanjer under turneringen i form av forbedrede odds, risikofrie spill eller gratisspill.